RBA

RBA är en förkortning för Rebuildable Atomizer (ombyggbar atomizer) och är ett samlingsnamn för RDA, RTA och RDTA. En RBA kan kort och gott beskrivas som en tank där du inte använder färdiga coils, utan du snurrar de själv med bomull. Det ger låg motstånd och hög effekt som gör att man får enormt mycket ånga.

Läs mer om RBA

 

RDA (Rebuildable Dripper Atomizer) har ingen behållare där man fyller i vätska. Det man gör istället är att man droppar e-juice direkt i coilsen och inhalerar några gånger och repeterar processen när bomullen börjar bli torr. En RDA tank har ett stort bygg deck som rymmer stora coils och ger rikligt med luftflöde och används av de som är ute efter mycket ånga, dem kallas för dripper.

RTA (Rebuildable Tank Atomizer) har samma funktion som en RDA tank. Skillnaden är att den har en behållare som du fyller med vätska, precis som i en vanlig tank men den har en mindre bygg deck än en RDA tank.

RDTA (Rebuildable Dripping Tank Atomizer) är en RTA med ett bygg deck stort som en RDA. Det innebär att du får det bästa av två världar, där du kan bygga stora avancerade coils och samtidigt som du får en tank.

RBA kräver professionell kunskap och förmåga och rekommenderas inte för nybörjare.

Fråga kundtjänst eller läs noga genom instruktionerna innan användning.

579.00 kr
99.00 kr149.00 kr

MEKANISKA MODDAR

VGOD – ELITE MECH MOD

899.00 kr

MLIFE RBA COILS

MLIFE – KANTHAL A1 WIRE

49.00 kr

MLIFE RBA COILS

MLIFE – 6 IN 1 COILS

119.00 kr
249.00 kr
299.00 kr

MEKANISKA MODDAR

VGOD – PRO MECH 2

949.00 kr

MEKANISKA MODDAR

VGOD – PRO MECH MOD

479.00 kr